martes, 12 de octubre de 2010

Crònica de la Festa Major d'Hostafrancs (1ª Part) - Jordi Morcillo

EMOTIVA JORNADA DEL CLUB A LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

Diumenge 10 d’octubre el Casinet d’Hostafrancs va aplegar bona part dels socis del club en un matí festiu i commemoratiu com fa temps que no es recordava.
Paral·lelament, es va disputar un torneig de ràpides amb la nodrida presència de socis i alguns jugadors d’altres clubs, i una sessió de simultànies a càrrec del Mestre Català Adrià Pérez. Entre ambdues activitats, van participar uns 50 jugadors.
El jugador de la Passió Josué Expósito, afincat al barri de Sants, es va adjudicar les ràpides, confirmant la seva fama de consumat especialista en partides de cinc minuts. Segon va ser el número 1 local, Rubén Martín, i tercer el des de sempre soci David Vigo, que aquest any tornarà a tenir fitxa pel club. Pel que fa a les simultànies, Adrià Pérez només va cedir una derrota en aproximadament vint partides (alguns dels jugadors van repetir).
Però l’acte culminant de la jornada va esdevenir en la cloenda, en la qual, a més de l’entrega de trofeus, es va retre homenatge a alguns dels socis veterans que més temps i esforços han dedicat al club. Els 35 anys que se celebren aquest 2010 era un bon motiu, però ho eren més els mèrits acumulats per aquests quatre companys.
Després de l’entrega de premis de les ràpides, es va entregar la medalla d’escacs de base corresponent al 2010 al jove Marc Torrents, que enguany canviarà d’aires però segur que seguirà vinculat al club que l’ha vist formar-se com a jugador.
Tot seguit, els components del primer equip, amb alguna baixa, van fotografiar-se amb el trofeu que els acredita com a Campions de Catalunya de Categoria Preferent. Després d’una temporada impecable, el Catalunya A, amb 11 victòries en 12 encontres, va ser el millor entre 80 equips de tota Catalunya, assolint ascens i títol. La Segona Divisió s’afronta amb optimisme.
I finalment es va procedir a entregar unes plaques de reconeixement als quatre socis que millor han exemplificat el compromís al club durant bona part d’aquests 35 anys.
Miquel Solé i Pellisa, tresorer del club, va ser homenatjat per la seva dedicació i altruisme, essent l’home que vetlla per l’economia del club amb total honradesa, amb les dificultats i entrebancs que patim en temps de crisi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario