viernes, 29 de octubre de 2010

Assemblea Ordinària de Socis/es del Catalunya Escacs Club


Barcelona, 23 d'octubre de 2010

Benvolgut/uda soci/a,

Per la present us volem convocar a l'Assemblea Ordinària que tindrà lloc el diumenge 14 de novembre del 2010 a les 10:30 h en primera convocatòria i a les 11 h en segona convocatòria. L'assemblea tindrà lloc a la nostra seu del Casinet d.Hostafrancs (c/Rector Triadó 53).
Com ja sabeu, és el punt de trobada anual entre tots els socis i l'espai adient per intercanviar i valorar les diferents propostes que es puguin presentar. Enguany el nostre club, com tots els escacs catalans, estan en un moment crucial i de canvis i creiem molt important obtenir la màxima participació i suport en aquest acte.
Qui estigui interessat en dur a terme alguna proposta, podeu enviar els comentaris que creieu adient a la nostra adreça de correu catalunyaescacs@gmail.com
Els darrers anys la data de l'assemblea s'ha anat endarrerint i situant-se habitualment a la tardor, tot i que l'ideal seria celebrar-la a principis d'any, ja que les temporades a nivell federatiu coincideixen des de fa pocs anys amb els anys naturals. Per tant, el mes de gener celebrarem la següent, ja des del 2011.

ORDRE DEL DIA:
1. Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de l'assemblea ordinària del 24-10-2009.
2. Aprovació, si s'escau, del pressupost, partides de despeses i ingressos del 2009.
3. Memòria d'activitats esportives 2009/10. Calendari esportiu 2011.
4. Propostes dels socis i la Junta Directiva. Aprovació, si s'escau, de les propostes presentades a l'assemblea de clubs de la Federació Catalana.
5. Redacció dels nous Estatuts del club.
6. Precs i preguntes.
En acabar, s'oferirà un aperitiu a tots els assistents.

Cordialment,
LA JUNTA DIRECTIVA

No hay comentarios:

Publicar un comentario