viernes, 22 de abril de 2011

XXV Obert del Catalunya Escacs Club - Ronda 5

Orelvis Pérez (SCC Sabadell) és el primer líder en solitari del torneig, després de vèncer ahir Jorge González (Lleida). El jugador cubà resident a Catalunya es va beneficiar, a més, d’algunes taules dels seus perseguidors, i ja només té un jugador a mig punt: Jonathan Cruz, MI de l’Escola d’Escacs de Barcelona. El seu duel a la ronda d’avui podria ser quasi decisiu per al futur de la competició.
Deu jugadors amb 4 punts esperen entrar en la batalla. Tots ells són titulats internacionals o catalans, a excepció del jugador del Collblanc Vicente Medina, que s’ha colat en aquest selecte grup.
En el grup de 3,5 punts, avui hi haurà un duel que podria ser una final anticipada en la classificació de veterans: Ridameya vs. Antonio Fàbregas. Els dos jugadors estan fent un bon torneig i buscaran el premi al millor veterà, mirant de reüll a d’altres ferms candidats com Vilageliu, Valarezzo, Lleyda o Garcia Riera, tots ells amb 3 punts.
Cal dir que, malgrat la coincidència amb la Final de Copa, els jugadors van jugar amb normalitat i sense més presses de l’habitual. La presència d’alguna samarreta del Barça i els lògics comentaris entre passadissos van ser els únics elements futbolístics existents.
Pel que fa als equips, el Catalunya manté les seves opcions de guanyar, de moment gràcies al bon rendiment de Rubén Martín i Eduard Roche, amb 4 i 3,5 punts respectivament.

Jordi Morcillo (Director del torneig)

No hay comentarios:

Publicar un comentario