lunes, 13 de junio de 2011

Social del Catalunya Escacs Club - Missatge del president

Benvolguts companys,

Avui hem jugat la 5a ronda del social, que havia de ser la penúltima, però hem decidit que sigui la última, degut a la plaga de baixes dels últims dies. Ben aviat tindrem els resultats a la nostra web.

Vull agrair als jugadors que han participat totes les rondes, i també a aquells que no han pogut venir tots els dies però que han avisat amb certa antel·lació per tal de poder avisar el rival o bé refer els aparellaments.

No obstant, he de mostrar el meu malestar per aquells qui han faltat a algunes rondes i ni tan sols s'han pres la molèstia d'avisar, o bé ni tan sols han donat cap explicació a posteriori. Em sembla una falta de respecte, en primer lloc als altres jugadors que inverteixen el seu temps per venir a jugar i més d'un dia s'han quedat sense. I en segon lloc, al club, que ha posat els mitjans per jugar un torneig modest però gratuït i amb esperit obert, preveient material i instal·lacions per un nombre determinat de jugadors. 

En futures edicions, ens plantejarem no pagar una inscripció (no seria just), sinó una fiança (uns 10 ó 20€) que serà retornada al final del torneig a tots els jugadors que compleixin uns mínims pel que fa a les conductes esmentades. 

Salutacions,

Jordi Morcillo (President Catalunya EC)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario